Det händer mycket!

Ja nu är ju alla påväg at börja sinna nya liv efter studenten, Det gör ju att det håller på att förvinna olk både hit och dit och det käns som att när alla som ska örsvina ifrån örebro som ska det kommer jag få sätta ut någon form av kontaktanons där jag söker efter nya bekant skapper:( Fast man ska ju se på saker och ing rån de ljusa sidan, nu kan jag ju åka till en massa städer och få e gratis sofplats + frukost! Haha Underbart:D

Fast samtidigt som alla försvinner för att starta sina nya liv så kommer ju även jag att börja på någonting nytt, faktist redan på måndag!! Jag kommer ju att jobba som ekonomi assisten/ekonom. Jag vet inte vad man ska ge det för tittel men kul kommer det nog att bli! Jag pratade faktist med min chef idag, som är en riktigt trevlig en, och ick veta att jag ska titta in kl 09:00, för de brukar ara lite snälla mot sina nya medarbetare första dagen och dem e liten sovmorgon! Ja men håll en tumme för att jag ommer sköta mig bra min första dag så for jag skriva mer om hur det gick sen:D

Idag så har jag ordnat upp en massa saker iför kommande veckor och försökt att organisera och styra upp mitt Mary Kay påriktigt nu efter att ha tagit semeter ifrån allt i kanske två veckor nu! Har varit så grymt skönt!

Sen kommer jag att avsluta min dag med mys ihop med Bella och Elin i alla fall, får väll se om det dycker upp någon mer! Vet inte riktigt vad kvällen kommer aatt bjuda på men den kommer nog att bli riktigt fin!

O i Morgon ska jag gottgöra en försovning från att ha varit flytthjälp! OOpps, hihi

Tjigeling

I svampskogen

I dag har jag varit ute och spungit i skogen för att leta svamp ända sen kl halv tio i morse, och nu har klockan hunnit bli halv två! Phjuu.. Fast det var ganska roligt ändå, hittade väll egentligen så där med svamp. Men men. 

Sen har jag haft väldig bra dagar dom som varit nu. I torsdags var jag till och börja med och tränade två riktigt glada ena.  Sen så åkte jag på en teater på kvällen. Det var frilufsteatern i Lerbäck och det var Emil i lönneberga som spelades. Föreställningen var riktigt bra, med ett undan tag ifrån att det var åskregn! Sen hade jag råkat valt att ta på mig ett regnställ som visade sig att det läckte in i nacken, burrr. Så när det väl blev fika paus var jag först in i fikarumet. Kanske egentligen inget att skryta över men det var så HIMMLANS KALLT!! Haha

Igår var det ju en riktigt regning dag som jag ägnade åt en bok och farm ville;) Alltså jag vet inte hur många som vet vad farm ville är. Så för dem som inte vet är det ett spel på face book som handlar  om att man sk aodla och greja,  alltså det är TÖNTIGT jag vet. Fast vad gör man inte en regnig dag!  Tyvär har jag nog ingen talang för det där med farm ville, fast ni kan ju gärna skicka pressenter till mig ( för er som oxo underhåller er med det spelet vet ni ju att man ska skicka det till varandra) och jag hoppas på en gris! Bara så att ni vet.

Sen var jag även ute och sprang i går kväll. Eller ja jag gick med 1min sprigning var 5 min.  Fast det gick riktigt bra mot vad det gjort sedan jag fick börja små träna igen. Fast kommer ta lång tid tills jag kommer kunna träna på riktigt igen!:(   Fast nu är jag ju i alla fall på G!  

RSS 2.0